Jongen Honden en Veteranendag voor alle windhonden!

Op zondag 14 mei 2023 houden de rasverenigingen van rasgroep 10 een Jonge Honden en Veteranendag te Heteren. Voor u en uw windhond(en) een goede gelegenheid om op ontspannen wijze kennis te maken het showen van uw hond. Of om kennis te maken de verschillende mooie windhondenrassen. Maar vooral om te genieten van de jonge honden en de prachtige veteranen. Heel graag tot ziens op 14 mei. Klik hier om in te schrijven!

jonge-honden-en-veteranendag-2023
Jubileumdag 18 mei 2023

De Deerhound Club bestaat dit jaar 40 jaar. Het is vaste prik om tijdens Hemelvaartsdag een kampioenschapsclubmatch te organiseren. Dit jaar staat deze dag in het teken van een familiedag. We vieren dat samen met u door een gezellig samenzijn te organiseren, vol met leuke activiteiten voor jong en oud en onze mooie honden.

Een greep uit de activiteiten: een interessante veiling met mooie spullen, een ringtraining, een keuring, er is muzikale opluistering, een verhalenverteller, een kennismaking met Schotland etc. etc.. Ook aan de inwendige mens is gedacht want in de pauze is er de mogelijkheid deel te nemen aan een ouderwets goed Brabants broodbuffet.

We openen de dag om 10:30 uur en zullen, na een leuk dagprogramma waarin we aan allerlei activiteiten hebben mee kunnen doen, rond 16:00 uur bekend maken wie de items op de veiling heeft gewonnen.

De veilingstukken zijn met name verkregen uit nalatenschappen van overleden (ex)leden. Hoe mooi is het dat die spullen weer opnieuw bij liefhebbers van ons mooie ras terechtkomen.

Natuurlijk kijkt u net als wij uit naar de jubileum dag! U schrijft zich direct in via onze website met het FORMULIER, zodat we met een leuke groep een gezellige dag hebben.